Wednesday, December 1, 2010

Hang out!

Hoho disebabkan terlalu kebosanan berada di rumah jd smlm kita pun mengajak adik2 dan kakak kesayangan berjalan-jalan mencuci mata sambil menghabiskan rm,huhu..
Bosan giler kot duduk rumah shj,kalau kerja takpe la jugak kan..
Adik2 kita pun tgh cuti sekolah tu yang bawak diorg kuar tu,sbb kita tau diorg mesti bosan duduk kat rumah je..
Bukan ada kerja pun,mkn tido on9 bergaduh,2 je la yang diorg tau,huhu..
Jadi marilah kita scroll ke bawah utk melihat gmbr2 yg sempat kami snap..nak story pjg2 pun msti boring kan..ayuh!mencuci mataaaaaa.......enjoy!^^


Dua org manusia itu 1st time dtg Sunway Pyramid,jd sila maafkn mereka ye
ats kegedikans tersebut,hehe..


Karok time!weeehuuuu!!!
(Harap muka je hensem,suara?nah kau ke laut!ahakz!^-*)



Kiri:suara?nk tau jom karok bersama!haha
Tgh:manusia kecil seumpama suaranya,haha..
Di sebelah knan:kat rumah bkn main kau menyanyi siap menari lagi lgu Girls Generation kan smpai time karok hmm harapan..siap tido lg
(yg peliknya time org tgh dok melalak kuat2 dia boleh tido?ish ish ish..)


While waiting kiin solat..muka fenat selepas 3jam berkarok tak hengat dunia gituu..
ahakz!


Kegembiraan setelah melepaskan segala kekusutan dan kebosanan,hoho
(ibu kata:yg hitam manis jd putih dan yg putih jd pink!
semuanya disbbkan LIGHTING yg BAIIIKKKK PUNYEEE!haha)
~dont believe your eyes~


Manusia kecil itu selalu nk interframe..
syuhh syuuhh p main jauh2


Menggunakan khidmat yg disediakn sebaiknya
Searching novel P.S I LOVE YOU
(padahal nk try on9,haha)


Hanya lakonan semata-mata
(Again..dont believe your eyes =.=)


Sekeh kepala budak laju-laju!
hahaha


Terserempak dgn syara..end up ajk lepaks sekali dkt Ayam Penyet Ria sambil bergosip cerita terbaru,haha..
(nak meletup perut sbb kekenyangan yg teramat sgt)
~TQ Allah for the food~

And last but not least...
My favourite pic ever!
Present to you!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Super Duper Cuter,haha
(puji diri sndri)
~sila abaikan,teett..~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tadaaaaa!!!!!

Haha lihatlah betapa tamaknye si julin yg tomel ini!
Oopss terlebih sudah~
^-^


P/s>Even kita karok,mkn estelim,mkn ayam penyet,bergelak ketawa tp jauh di sudut hati dan fikiran kita,tetap sama...kita rindu bambam kita,huhu..Semoga bambam sihat hendaknya di dlm hutan itu..Msti bdn dia yg mempunyai 1 pack itu sudah sedikit susut kan?*-*



WITH LOVE>umminazira^^

6 comments:

nadiyah said...

akak cun.. ;)

UmmiNazira said...

aish..biasa2 je nad..
2 sbb tempek make up ckit,haha..
dont believe ur eyes dear ;p

nadiyah said...

eleh yela tu..
nak cover la tu..ngee ^^

UmmiNazira said...

hoho tak la..hee..
btw tanx,huhu..

Lely said...

perasan2..perasaan..huahuahua

UmmiNazira said...

anju dengki!
wek wek!